Снощи в центъра на австрийската столица бяха организирани поредица от нападения срещу хора,

...
Снощи в центъра на австрийската столица бяха организирани поредица от нападения срещу хора,
Коментари Харесай

Терора във Виена: Първи данни и видео на ликвидирания терорист

Снощи в центъра на австрийската столица бяха организирани поредица от набези против хора, които бяха определени като планирани терористични нападения, вследствие на което бяха убити четирима души, 17 ранени, някои много съществено.

Терористът, направил кръвопролитието във Виена , беше убит от специфичните сили на WEGA. Самоличността му е открита. Оказа се 30-годишен емигрант.



Заподозреният, който театралничи на фотографията с оръжия - в това число мачете, което може да е носил по време на атентатите във Виена – се смята, че е бил в Австрия от дълго време.

Според местни медии, малко преди терористичната офанзива, той е дал клетва за честност на новия началник на терористичната организация ИДИЛ Абу Ибрахим ал-Хашими ал-Кураши.

Малко преди нападението килърът разгласява друга фотография, в надписа, към която съгласно Bild.de е изразил състрадание към терористите. Все още не е известно дали изявленията са служили и като апел за съучастие към офанзивата. Профилът на обвинения в Instagram е закрит.

 

Във вторник сутринта Министерството на вътрешните работи на странара потвърди няколко претърсвания в къщи " към нарушителя ". Няколко души са задържани. Вътрешният министър Карл Нехамър разгласи във вторник сутринта, че убитият нападател е последовател на ИДИЛ
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР